Vinegar Specific Range

Since 1995, Sofralab has been studying vinegars and their characteristics in order to better nourish, clarify, filter and stabilize your production.

Thanks to their knowledge, our vinegar experts can provide answers to your production problems: from wine reception to vinegar bottling.

The ACETI range offers products, which have been specifically developed for the elaboration of vinegars. Suitable to every production step, this comprehensive range is appropriate for all types of vinegars (spirit vinegar, wine vinegar, cider vinegar,…)

SOFRALAB et les Editions de l’Effervescence ont le plaisir de vous présenter le livre : «VINAIGRES, de l’éprouvette à la cuisine…» Co-écrit par Fabrice Wehrung, œnologue et spécialiste du vinaigre chez SOFRALAB. Dans ce livre, vous découvrirez les différentes méthodes de fabrication des vinaigres ainsi que de nombreuses recettes proposées par 9 grands chefs cuisiniers. Ce livre acidulé vous donnera toutes les clés pour connaître, comprendre et utiliser les vinaigres. «VINAIGRES, de l’éprouvette à la cuisine…» est disponible dans toutes les librairies régionales et nationales ou sur simple commande auprès des Editions de l’Effervescence.

Aceti Range

Bottling

Clarification

Filtration

Quality control

Reception and control of raw material

Stabilization

Vinegar production and nutrient supply

If you would like to know which products in the ACETI range can be used organically, please contact us.

If you would like to know which products in the ACETI range can be used organically, please contact us.